Boheme a-like

Adore By Nicole

PicMonkey Collage1God aften piger <3 Jeg ligger i sengen, og er for engang skyld tidlig i seng – hvilket jeg tror skyldes at jeg er alene, så føler ingen grund til at blive oppe, hihi. Jeg har idag hygget i lejligheden med søde Frederikke, vi fik lavet nogle afleveringer og ellers bare snakket og hygget godt igennem – lige hvad jeg trængte til. Jeg har fundet ud af en masse ting, mens jeg har været her i lejligheden, fx er jeg afklaret med at jeg ALDRIG (i hvertfald ikke lige pt.) vil have lyst til at bo alene. Jeg elsker at være i selskab med nogen, og kan mærke at det er lidt for tomt her hjemme, når jeg er alene.

Om en hund, vil være nok skal jeg ikke kunne svare på – det må være et forsøg værd, men ellers har jeg fundet ud af hvor meget jeg værdsætter at hygge med mine forældre, søster osv. derhjemme <3 Nok om det, jeg skal nok fortælle meget mere om mine dage her, når jeg en af de kommende dage vil poste billeder fra lejligheden.

Nu til mine lange, fine vipper som er lavet af dygtige Nicole Tange. Nicole er udannet hos Starlash og er virkelig den dygtigste vippeteknikker, jeg nogensinde har prøvet. Hun går op i et naturligt og smukt resultat, og på ikke at skade ens egne vipper. Nicole laver ikke kun vipper, men også spraytan som jeg meget snart må prøve – det er jo et must her til vinter, for at undgå vinterblege ben til byturen. Nicoles virksomhed hedder Adore By Nicole og I kan finde hende på instagram @adorebynicole og på facebook. En lille anbefaling herfra, sov godt og følg med på bloggen imorgen tidlig – outfitpictures will suddenly appear!
Love-Caroline

4 kommentarer

 • Hejsa! Hvad gav du for at få lavet de smukke vipper? Lækker blog forresten, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla <3 Her er priserne:

   Nyt sæt 700kr
   1 times opfyldning 350kr

   Tusind tak, er glad for at du følger med,
   Knus Caroline <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  Har du ikke et billede efter du har haft eyelash extensions på så man kan se hvordan de ser ud efter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desværre ikke, men de er stadig ligeså lange og fine – det skader nemlig ikke ens egne vipper, udover dette bliver ens vipper ikke udsat for mascara og makeup fjerner, hvilke jo er rigtig godt at undgå <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Boheme a-like