AS I PROMISED

ADORE BY NICOLE

PicMonkey Collage
Hej piger! Som I jo nok ved, så laver skønneste, dygtige Nicole stadig mine fine vipper, som er helt uundværlige for mig. Udover smukke vipper, laver Collos også bryn, hvilket er rart at få farvet med ca samme mellemrum, som man får ordnet sine vipper. Jeg har her lige fået volmenlashes på og er nu klar til mine kommende eksamener. Nicole og jeg aftalte for et stykke tid siden, at mine vipper skulle have en pause fra eyelashextensionsne, så de kunne få lidt ro, hvilket de selvfølgelig fik, men hold op hvor jeg savnede de lange fine vipper, som nu heldigvis er på igen.

Nok om det! Jeg ville egentlig informere jer om, at søde Nicole netop har åbnet klinik i Greve også – er det ikke fantastisk? Tænker særligt for de af jer, som bør langt fra Lyngby, hvor Nicole indtil videre også laver behandlinger – så hun veksler mellem Greve og Lyngby lige pt. I kan følge alle nyhederne fra hendes Facebookside Adore Lashes by Nicole lige her, eller booke en tid online i hhv. Lyngby eller Greve lige her. Spørg endelig, hvis I skulle være i tvivl om noget, søde piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AS I PROMISED