Englehud - Face & Wax

Everyday luxury with Adore by Nicole

PicMonkey Collage1Så blev det tid til endnu en vippe-opfyldning hos min skønne Nicole. Jeg glemmer hver gang, hvilken luksus det er, at have vipperne fyldt op – det er så rart og de er bare altid så fine. Nicole har mange produkter til pasning og pleje af vipperne, som er guld værd. Husk I kan bestille tid online lige her <3

Jeg vil forresten bliver rigtig glad, hvis I vil skrive eventuelle ønsker, til kommende indlæg. Skal jo snart på ferie og vil rigtig gerne få lavet en masse indlæg på min ferie – måske endda videoer? Det kunne nemlig være rigtig hyggeligt – men ja, skriv endelig, det vil jeg blive så glad for! Nu vil jeg smutte i seng, vi skrives imorgen. Sweet dreams <3
Love

 

2 kommentarer

  • Christina

    Elsker dine videoer, så massere af dem :)
    Evt en tur i dit hjem, en video hvor du ligger makeup eller evt et kig i dit klædeskab :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Englehud - Face & Wax