Skinny leather-a-like jeans

Adjust the view – boyfriend shirt

DSC_6096 PicMonkey CollageMorning ladies! Pt. 2 fra shootet igår er nu online og disse billeder er jeg helt vild med! Skjorten er fra Plusfine, som endnu engang idag holder lagersalg fra 10-18 i Skovlytoften 6, 2840 Holte – til lagersalget vil denne fine skjorte også være til at finde. Jeg er helt vild med det oversized boyfriend look den har og jeg er ligeledes vild med farven, der komplimenterer de shiny leather-a-like jeans fra G-star.

Jeg er sikker på at denne skjorte også vil være så lækker at style til et par slidte cowboyjeans til sommer, med sneakers eller bikerboots til! Den er super cool og kan gå til det meste, den er ligeledes super fin og hverdagsagtigt, derfor vil den også være super fin at style med nogle stilletter og en masse fine smykker, da den om nogen kan ‘bære’ det finere look. Nu vil jeg hoppe i bad og smutte ind til Nicole, mine vipper skal nemlig fyldes op – og jeg glæder mig som altid! Vi skrives ved, ha’ en dejlig dag <3

THE LOOK
Shirt – Plusfine
Jeans – G-Star
Boots – Billi Bi

 

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skinny leather-a-like jeans