WEEKEND-TIME ∙ SNOWY TIME

ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR

PicMonkey Collage

Hej piger! Jeg har aldrig været den store sneakers-fan, lige undtagen mine højtelskede CHANEL sneakers, som jeg derimod var helt vild med. Jeg har nu fundet endnu et par, jeg rent faktisk kan se det cool i og som jeg absolut ikke ville tøve ved at iføre mig. Jeg synes der er lavet en fin kombination mellem det rå sneakers-look og de classy og fashionable detaljer – som her er metal-snuden, der altså gøre dem ekstra fine, synes jeg. ASOS for handler lige pt. begge farver og de koster 957 kr. Jeg overvejer så meget at klikke et par hjem, men kan rent faktisk ikke beslutte mig for hvilken farve det skal blive – hmm, hvilket er jeres favorit?

BLACK ADIDAS SUPERSTAR ∙ WHITE ADIDAS SUPERSTAR

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WEEKEND-TIME ∙ SNOWY TIME