Vegaaaaaan

Acquainted

seb-1 seb-2 seb-5 seb-8 seb-10 seb-13 seb-15Godmorgen derude! Jeg håber I har sovet dejligt allesammen, og har haft en skøn weekend. Jeg har fået indhentet min søvn fra fredags-byturen og skal idag have sat en masse tøj til salg, ordne mine værelser og selvfølgelig kigge på ugens lektier. Søndage er for mig altid en afslappende dag, selvom jeg når en masse ting, da jeg altid har en helt særlig søndags-vibe, der er lig med hygge, god morgenmad og dagen hvor man fået ordnet alle ugens sidste gøremål – det er bare noget hyggeligt over søndage, hihi – og en regnvejrssøndag er næsten det bedste hvis I spørger mig ;-)

Jeg mødtes forleden med dygtige Anders Aqqalau Andersen, som jeg har fået skudt fine billeder af tidligere, se dem her, her og her. Han er simpelhen SÅ dygtig, bliver overrasket overhans talenter hver gang, han skyder nogle billeder. Det er helt vildt! Vi mødtes inde ved SEB bygningen, hvor disse fine outfitbilleder blev taget. Jeg har mine nye Chanel-sneakers på, som jo bare er SÅ flotte, de er en rigtig efterårs-item, så glæder mig til at kunne style med med skindbukser, strikbluser og lækre pelsjakker.

Min fine skindjakke har jeg også glædet mig til at vise jer, den købte jeg i L.A. fra mærket Free People. Jeg har fundet den online lige her, hvis I vil se flere billeder af den fine sag. Jeg håber I kan lide outfittet, vi skrives senere <3

SHOP THE OUTFIT:
Blouse – Sheinside
Leahter jacket – Free People (similar here.)
Skirt – Sheinside
Sneakers – Chanel (similar here)

 

 

6 kommentarer

 • Mathilde

  Kan du huske hvad længden på din boas halskæde er? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla

  Hej Caroline! Tänkte bara fråga hur skinnjackan är i strl? Vill nämligen köpa den så fin! Det är väl den med avtagarbar luv om jag inte har fel? Tacksam för svar. Superfin blogg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lejla <3

   Jakken er helt almindelig i størrelsen, jeg har str. xs og det er jeg normalt. :) Den er simpelhen så fin!

   Dejligt du følger med <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Caroline, betaler dut told og afgift når du køber fra Shein?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vegaaaaaan