JANE KØNIG - BIRTHDAY GIFT

Abu Dhabi – vacay time

DSC_3195 DSC_3205 DSC_3354 DSC_3356Hej mine kære! Har slet ikke fået vist jer nogle rigtige billeder af hotellet og turen til Abu Dhabi, jeg næsten lige er kommet hjem fra. Vi havde en fuldstændig fantastisk tur og det var så rart at få solet, slappet af og nyde hinandens selskab i fantastiske omgivelser. Vi har aldrig været i Abu Dhabi før, så det var også super fedt at opleve byen, selvom det tildeles minder meget om Dubai, hvor vi var for 2 år siden.

Jeg elsker blandingen mellem en fantastisk solferie, der omfatter lækre pools og i en blanding med storbylivet der ses i form af det blotte byliv, de KÆMPE store shoppingmalls og bare selve byen der er så meget under udvikling og så overdrevet (på den gode måde.) Alting er større end man er vandt til og lige en tand vildere, bilerne er lige dét federe end de vi kører rundt i her hjemme, husene er lige 5x større og alt er bare hævet et niveau. Jeg synes det er sjovt at opleve den store forskel, til sammenligning med mange andre ferieattraktioner.

Vejret var da vi var der, helt perfekt, dog til den varme ende. Vi havde lige godt 35-36 grader hver dag, undtagen den ene dag vi havde med sandstorm, så det kunne vi virkelig ikke klage over. Det er et land man skal opleve i foråret eller efteråret, ellers er det alt for varmt, til at holde ud. Selv indbyggerne fortalte at det var ulideligt varmt om sommeren, særligt i juli/august.

Vi boede på St. Regis hotel i Abu Dhabi. Der ligger to af de hoteller, da det ene er et resort og det andet er mere et byhotel, som var det vi boede på. Det var så lækkert og omgivelserne var helt fantastiske, som I nok kan se på billederne – ser det ikke skønt ud? Savner det helt, når jeg ser disse billeder – åh jeg kunne godt bruge 1 uge mere <3 Tænkte egentlig at jeg bare lige ville dele lidt billeder med jer, har også nogle af den smukkeste Moske jeg nogensinde har set – dem får i at se senere på ugen <3 Vi skrives ved senere! Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JANE KØNIG - BIRTHDAY GIFT