Vacay - my essential

Abu Dhabi treats me good

PicMonkey CollageGooodmorning ladies <3 Endelig er jeg forbundet til internettet over computeren – selvom der er net, så er bloggen altså et medie, der er svært at loade – tror det kræver rigtig mange kræfter fra computeren og et fantastisk godt netværk. Lige nu er jeg dog connectet, så det skal uden tvivl udnyttes.

Jeg har det lige pt. FANTASTISK! Vi er kommet godt til Abu Dhabi og vejret er så godt, hotellet er lækkert og vi nyder det i fylde drag. Igår var jeg lidt for kæk ved poolen og smurte kun solcreme på en enkelt gang, og det var ikke ligefrem grundigt – så ja, idag er jeg altså bare en smuuuule øm og tænker at tage en dag i skyggen, så jeg er klar til solbadning ALLE de andre dage. ;-) haha, det er typisk mig!

Min far og jeg har besluttet at tage til Ferrai World idag, nu hvor jeg er så rød – og selvfølgelig for at opleve det, har altid drømt om at se det i virkeligheden, så det bliver helt vildt fedt. Glæder mig til at fortælle jer mere om det! På billederne kan I se et lille udklip af  min Instagramprofil, som jeg i hvertfald har fået opdateret på almindeligvis – I kan følge med på @çarolinemarburger – ellers har jeg nu nogle indlæg klar til jer, vi skrives – nyd jeres påske <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vacay - my essential