#mycalvins #cosyday

Abu Dhabi・ Mosque Sheikh Zayed

DSC_3399 DSC_3402 DSC_3405 DSC_3407 DSC_3422 DSC_3423 DSC_3424 DSC_3430Hej piger <3 ENDELIG er jeg færdig med vores e-case projekt i skolen, som min gruppe og jeg har arbejdet på i 48 timer – det er en fantastisk og så rart at have overstået, nu skal weekenden virkelig nydes, idag i selskab med nogle skønne venner! Det bliver skønt at hygge og koble lidt af <3

Har endelig fået overført lidt flere billeder fra min tur til Abu Dhabi i forrige uge, denne gang vil jeg vise jer nogle billeder fra den smukke moske i Abu Dhabi. Den hedder Grand Mosque Sheikh Zayed, og det er en af de største moskeer og jeg vil vove påstå det også er en af de smukkeste. Vi havde besluttet at den skulle opleves, men det var først da vi ankom at jeg virkelig blev glad over at vi tog turen derud. Det er uden tvivl et af de smukkeste steder jeg har været og det var så vildt at komme et skridt tættere på muslimerne og få et indblik i deres tro. Bliver helt fascineret når jeg kigger tilbage på billederne, især de smukke døre og lysekroner – wauw det er smukt!

For at komme herind skal man være helt tildækket, også håret – så man føler sig nærmest som én af dem, hvilket er rart, da man har en følelse af at udvise respekt for deres tro. Kommer i til Dubai eller Abu Dhabi vil jeg virkelig anbefale jer at tage forbi denne moske – ellers kan I danne jeg en fornemmelse af hvor smukt det er, på de ovenstående billeder. Vi skrives ved <3

2 kommentarer

 • Sanne

  Det er en virkelig smuk moske, virkelig smuk og gennemført. Jeg får helt lyst til at rejse og opleve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Jeg tænkte på om du kunne lave en mad guide indlæg i Abu Dhabi og evt Dubai hvor du var sidst? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#mycalvins #cosyday