NINÈ MATCHING SET

ABC FOR MY SKIN

picmonkey-imagedsc_8279 dsc_8286picmonkey-image1 dsc_8288
God aften piger. Så er weekenden omme og min har været så travl, men i det bedste selskab og med nok at se til. Jeg er dog mere end klar til en ny uge og glæder mig virkelig, til de kommende dage, da der kommer til at ske en masse spændende – men det skal vi nok komme til i ugens løb. Her til aften, vil jeg nemlig have særligt fokus på min hudpleje, da jeg endelig har fundet den helt rigtige løsning til min hud og for første gang meget længe, kan holde urenheder helt væk nærmest, samtidig med at min hud får den optimale pleje.

Jeg har siden jeg startede mit behandlingsforløb hos Maj fra The Beauty Lounge i Søborg, brugt produkter fra pHFormula, fordi Maj mente, jeg ville kunne opnå rigtig flotte resultater med dem. Inden da, havde jeg prøvet alverdens hudplejemærker og egentlig skiftet meget jævnligt ud, fordi jeg ikke følte jeg fik den optimale effekt. Jeg synes selv, min hud har været svær at ‘holde’ og pleje, uden at udtørre eller fedt den for meget – kender I det? Ud over det, kunne jeg have tendens til at fedte meget og det kræver altså, at man er ekstra god til plejen OG vigtigst af alt, at man finder nogle produkter, der er aktive og går ind og arbejder i huden.

Jeg får cirka 1 gang om måneden en frugtsyre behandling hos Maj, som I kan læse mere om her. Den går netop ind og renser og forfiner huden helt ned i dybden, hvilket er en rigtig god behandling at starte op, for at nå til bund med de problematikker man måtte have, eller blot ønsker en fornyet glød i huden. Maj er SÅ dygtig og vil uden tvivl, kunne guide enhver til den rigtige hudpleje og hvilke steps hun ville anbefale. Lige nu, er min hud flottere end nogensinde og det gør mig så glad, at jeg endelig har fundet den rigtige vej.

Det Maj og jeg sidst har tilføjet til min plejerutine, er cremerne i alle 3 varianter, som jeg ellers før har anvendt seperat og brugt én ad gangen af. Nu har jeg erhvervet mig et lille kit, med alle 3 i, som gør det muligt at skræddersy den rigtige pleje hele tiden. Det hedder et Vitamin Infusion Kit og indeholder altså pH Formulas A-vitamin creme, B3-vitamin creme og C-vitamin creme, som alle har hver deres essentielle vitaminer i forskellige koncentrationer. I kan læse om de forskellige cremer her, for at få en dybdegående forklaring på deres forskellige virkninger.

Jeg vil meget gerne høre Jeres erfaringer med hudplejeserier og hvad har I har succes med. Jeg tænkte i hvertfald, at jeg lige ville dele mine bedste beauty-tips, til en flot hud. For mig er plejen af min hud så vigtig, da vi jo skal passe på den hud vi har og pleje den forskelligt, alt afhængigt af sæsonen, stressfaktorer og i det hele taget, hudens tilstand, som jo er i konstant forandring.

Skriv endelig hvis I måtte have spørgsmål og ellers er I alle velkomne til at tage kontakt til Maj via Deres Facebookside lige her, med eventuelle spørgsmål. Sov rigtig dejligt <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NINÈ MATCHING SET