Part 2 - “Only great minds can afford a simple style.”

“A women who doesn’t wear perfume has no future.” – Coco Chanel

Hej søde læsere,
Så er julens højdepunkt, d. 24 december – allerede overstået, jeg synes det er så vildt at den ene aften som man jo lige fra 1. december ser frem til, er så hurtigt forbi. Men til gengæld har jeg haft en skøn aften igår, og jeg fik en masse gode gaver, som i jo selvfølgelig nok skal få at se.
Jeg har ikke nået at få taget billeder af dem alle, da jeg bla. også fik nogle puder som lige skulle vakses, gavekort og penge. Men jeg ligger nogle billeder ind imorgen, så i lige kan få set alle mine gaver.
Men altså jeg har fået taget billeder af mine nye Stella McCartney parfume, som simpelhen dufter så godt! Jeg er så vild med hendes parfumer, jeg kunne uden problemer næsten bade i hendes lækre dufte.
Udover det fik jeg en smykke vetrineskab, som er fra Lisbeth Dahl, jeg har gået og kigget på det så længe, og har tusinde gange overvejet at købe det, men jeg var heldigvis så heldig at få den af mine søde forældre. Så fik jeg også en lækker Red Clay maske fra Amazing Space, jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den, da jeg jo som sagt simpelhen har hørt så meget godt om den! :-)
Nu kommer vi til den gave jeg bare ikke havde regnet med at få, nemlig en wallsticker med teksten;
“What doesn’t kill you, will only make you stronger.” Og jeg synes bare det er så fint og og jeg elsker jo citatet, da jeg jo også har brugt det en del her på bloggen. Hvad synes i søde piger – er det ikke bare fint og unikt? Så fik i nogle interiør inspirationsbilleder og en smule julegaver at se, imorgen kan i glæde jer til at se min nye cardigan, som jeg også fik igår – så fin den er altså!
Jeg kan næsten ikke vente med at have den på! Jeg håber i har haft en fabelagtig aften igår, med en masse gaver i nu kan glæde jer over. :-)

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Part 2 - “Only great minds can afford a simple style.”