Hindbærsnitter uden sukker, mælk og gluten

A woman’s perfume tells more about her, than her handwriting

Skærmbillede 2015-02-10 kl. 21.16.00
Parfumer kan man IKKE få nok af, men det er jo som de fleste nok vil mene, heller ikke sjovt med parfumer der er for gamle – jeg vil dog vove påstå, at det sjælendt sker, hvis man har nogle dufte, man elsker. Selv har jeg det meget med at have perioder, hvor jeg differentiere mine dufte. I nogle uge kan jeg være fuldstændig addicted til en duft, hvorefter jeg skifter lidt over til en ældre, eller måske en ny duft – synes det er rart at variere – ligeledes har jeg også altid en parfume jeg bruger til når jeg skal i byen, der bruger jeg oftest Gucci Guilty eller min Red Musk fra The Body Shop.

På ovenstående collage, kan I se et udsnit af mine favorit parfumer, som lige nu står på min hylde – I kan finde dem alle hos BilligParfume.dk <3 Hvilken dufte er jeres yndlings?
Untitled-1

 

2 kommentarer

 • Uuuuh du taler til en vaskeægte duft-nørd her! Så nørdet at jeg har startet mig eget firma hvor jeg producerer duftvoks. Er simpelthen afhængig af at forkæle den duftsans :D

  Jeg har en stor svaghed for Lolita Lempicka som jeg varmt kan anbefale – især hvis du er til de lidt tunge aften-dufte du selv nævner…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi hvor sjovt! Jeg må prøve at finde den duft du taler om, den lyder SÅ lækker :-) Tak for at dele dit tip <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hindbærsnitter uden sukker, mælk og gluten