"You won't ever find him being unfaithful, you will find him, you'll find him next to me."

“A woman’s perfume tells more about her than her handwriting.” Christian Dior

Godmorgen piger. Jeg er netop stået op, og er allerede i fuld gang med at nyde en afslappende søndag. Som jeg har fortalt jer i et tideligere indlæg, så var mine forældre så søde at købe lidt makeup med hjem til min søster jeg, da de forleden havde en miniferie i Barcelona. De købte en mascara fra Dior, som jeg kun kan anbefale jer alle – den giver de længste vipper nogensinde, udover det klumper den ikke. Dog er den en smule svær at påfører, da børsten er så stor som den er, men alt i alt i fantastisk mascara.
Udover det fik jeg en Bronzing Power fra M.A.C, da jeg også var løbet tør af den. Jeg er som sagt vild med alle M.A.C’s lækre produkter, og denne her solpudder er mindst ligeså fantastisk. Jeg synes den giver et naturligt look, uden at det slet ikke er tydelig. Den holder hele dagen lang, og du kan nærmest ikke se forskel fra når du påfører den om morgenen, til når den skal af igen om aftenen. :) Jeg håber i nyder jeres søndag ligeså meget som jeg, i må have en dejlig dag. Kys! (har i forresten lagt mærke til at jeg er begyndt at svare jer, på alle de kommentarer jeg får – så spørg løs piger!)

 

25 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Caroline;-)Fantastisk blog!Er din Mascara sort eller brun, og har din bronzing powder et navn?:-)Knuzer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Anonym :) Tusinde tak, det er jeg glad for at du synes. Min mascara er sort og hedder: DIORSHOW ICONIC og min Bronzing pudder hedder: A91, Redined Golden :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dine forældre bare søde! Det er så dejligt, når ens forældre har været ude og rejse, og har gaver med hjem! Jeg mangler rent faktisk en ny mascara, da jeg er løbet tør… Måske jeg skulle prøve denne fra Dior? ;-) Det lyder til at den er rigtig god!Rigtig god dag Caroline. <3Kys og knus Emilie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde caroline Ville lige spørge om du så ved hvilket mærke ‘magasin bukserne’ er fra eller kan du måske se det på mærket i bukserne? Så kunne det være jeg kunne tage ned og spørge efter et par. Håber ikke jeg er til besvær :)ps. super fine ting, det er rigtig lækkert med nyt makeup.. knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den mascara har jeg også brugt længe, den er super god og tror klart jeg skal havde den igen næste gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline…Jeg har lige startet en ny blog; http://www.blackflavour.blogspot.com Tjek den ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Katrine :) Jeg har lige været inde på den – og hvor er den dog bare fin :) Keep up the good work, så skal den nok blive til noget )Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Heej søde Caroline :-) Tænkte på hvor og hvornår dine hunter med nitter er købt? Stort knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej:) Det er mig igen, igen (med mailen). Jeg kan jo ikke rigtig få kontakt på andre måder, så må du må bære over med, at jeg skriver i kommentarfeltet.Denne gang vil jeg bare sige, at hvis du kommer med i bladet, og vil skrive et indlæg om det her på din blog, og du vil fortælle at det er en læser som anbefalede det, så vil jeg helst være anonym. Du bestemmer selvfølgelig fordi det din blog, men det ville jeg bare foretrække:)Sikke en lang kommentar. Men vil også bare lige fortælle at du også skal sende et billede med, hvis du altså gør det..Undskyld, at jeg er så besværlig:$Og mange tak, fordi du har gidet svare!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :) Det er helt okay du skriver her – selvfølgelig skal jeg nok lade der være anonym – det har jeg fuld respekt overfor. Det kunne være spændende hvis jeg kom med :) Du må have en dejlig dag,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :-)Vil du ikke lave et link til den side hvor du redigere dine billeder, og måske skrive et link til hvor man kan downloade det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo selvfølgelig, men jeg lavet det nu på nettet. Siden hedder picmonkey.com – og det kan alle bruge, helt uden en bruger endda :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej smukke Caroline Har du nogle gode forslag til lukkede sko, som jeg også kan bruge her til sommer? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anonym :) Nogle lukkede sko, hmm. Jeg vil nok anbefale mine fine stølver med diamanter på snuden fra Sofie Schnoor – de er ikke så varme, og meget sommerlige :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline:-)Jeg ELSKER VIRKELIG DIN BLOG! Bruger du make-up hver dag? Hvis ja, hvor meget og hvor er dine produkter fra?Mange Knus fra mig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline:-)Hvor meget kostede din mascara og er den vandfast eller ej? Mange knuz fra din faste læser<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anonym :) Min mascara fik jeg som sagt af mine forældre – så jeg har ingen idé om hvad den kostede. Du kan gå ned i din lokale matas, de vil kunne sige dig prisen, men den må have kostet mellem 200-300 kr :) Og min er vandfast,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"You won't ever find him being unfaithful, you will find him, you'll find him next to me."