“A woman should be like a single flower, not a whole bouquet.”

Hej søde piger. Lige nu er jeg lige stået op, og inden længe smutter jeg til København med Camilla – for at interviewe til vores projektuge. Når jeg engang kommer hjem senere, vil jeg vise jeg nogle små køb jeg gjorde mig, i lørdags hvor jeg også var et smut på strøget med søde Emilie. Så husk og følg med senere piger! I aften regner jeg med at tage i fitness med min mor, da vi er begyndt at gå på faste træningsholde i løbet af ugen – så hyggeligt, og hårdt!
 Igår købte jeg den fine blomst i kan se på nederste billede og de to andre i løbet af ugen. Lige her fortiden er virkelig besat at blomster og planter, det er simpelhen så fint og giver en helt speciel stemning i et rum. Udover det vil jeg en af de kommende dage, vise jeg min mors så flotte nye pelsvest, som i kan se et lille sneak peak af. Før jeg smutter vil jeg lige sige til jer, som har spurgt hvor min taske jeg havede på i lørdags, som er fra Buch Copenhagen, den er så flot og har et fantastisk look. Kys!

 

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.