Malene Birger

“A wise girl kisses but doesn’t love, listens but doesn’t believe, and leaves before she is left.” – Marilyn Monroe

Hej søde læsere,
Idag har jeg slappet af og hygget med min søde familie. Mine forældre er ude og spise med nogle venner, så mig og min søster har simpelhen hygget hele aftenen, drukket smoothie set filmen the holiday. 
Dagen imorgen står på træning og lektier. Men jeg lover jer der kommer et outfit billede, som jeg ved der mangler her på bloggen.
Idag fik jeg en makeup fjerner fra min body shop julekalender, rigtig dejligt fordi jeg netop brugte min anden op igår, helt perfekt altså! :-)
Tjek lige de lækre smykker ud på det nederste billede, klart mit næste køb – selvom jeg allerede har alt for mange af sådan nogle armbånd, kan ikke få nok af dem! Sådan ét armbånd ser så fedt ud til en hvid skjorte, det rå metal-look gennemfører stilen fuldstændigt. Hvad synes i piger, er det ikke nogle lækre sager?
I kan se smykkerne på Star By P, de har så mange fine accessories.
Skriver ASAP!

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Malene Birger