Printet blossoms in black & white

A whole world in my mind

P6110047 P6110056 P6110061 P6110065 P6110075 PicMonkey CollageHej piger <3 En hurtig opdatering inden jeg smutter mod Waterfront, hvor jeg skal hygge med min dejlige Malle, ih hvor jeg glæder mig. Hendes selskab er noget af det bedste! Jeg ville dog lige vise jer dette fine sommeroutfit, med et råt touch. Billederne af taget af smukke Sandra, da vi forleden var til Julie Fagerholt event i Bernstorffsparken – hvor der iøvrigt er noget så hyggeligt, ih hvor var det fint. Kollektionen og selve eventet skal I nok komme til at høre meget mere om snart, måske allerede senere endda.

Jeg har på billederne min nye fine, lidt vintage-lignende strik på, fra webshoppen Zaful – er den ikke fin? Synes den er god til dette outfit, da det toner det fine i nederdelen ned, samt det ellers meget sofistikeret look blazeren bidrager med. Jeg er vild med kombinationen af det rå og fine, hvilket jeg synes dette outfit i højere grad opfylder. Blazeren har virkelig været et af mine bedste køb, har brugt den SÅ meget og jeg bliver aldrig træt af den – det er nok ét af mine bedste køb, som dog også lå til den dyre ende – men hold op hvor har den været alle pengene værd.

Vi skries ved senere – hvad synes I om sættet? Kys for nu <3

THE OUTFIT – CLICK TO SHOP
Knit – Zaful
Skirt – H&M sold out similar here
Blazer – Day Birger ét Mikkelsen
Necklace – Jane Kønig
Shoes – Chanel not avaiable online

9 kommentarer

 • Lisa

  Jeg købte nederdelen, da jeg var i Berlin for et par uger siden, men har ikke rigtig vidst, hvordan jeg skulle style den, syntes bare, den var så fin Men det ved jeg da nu! Tusind tak for altid at være så god til at inspirere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Lisa <3 Åh hvor er jeg glad for at høre, at du blev inspireret, det var netop det jeg ønsker :-)

   Ha' en dejlig weekend,
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Link til blazeren virker ikke, kommer ind til en helt anden side?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hvor er din fine ankelkæde fra? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hej Caroline!
  Hvor har du købt dine Chanel espadrilles henne? Jeg høre der er mange som har købt dem i udlandet, men er der ikke et sted hvor man kan få dem her i dk? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nadja <3 De er købt i USA, da man på nuværende tidspunkt ikke kan købe Chanel i Danmark.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Caroline,

  Hvad er dine erfaringer med Zaful?

  Jeg kan kun finde dårlige anmeldelser – men de har så mange fine ting :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Printet blossoms in black & white