Chokoladekage med kokostopping

A unique found

P1210625 P1210615 P1210622Godmorgen piger <3 Jeg håber I har nydt jeres weekend! Idag skal jeg ind til smukke og dygtige Amalie Lind, der skal farve mit hår, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til – det er efterhånden et stykke tid siden, så det bliver fantastisk at få den frisket op. Til gengæld er jeg stadig i tvivl, hvad jeg helt præcist tænker at jeg vil have – det er typisk mig, jeg ved bare at der skal ske lidt forandring – har I nogle idéer?

Nok om det, I skal nok få set meget mere til det fine hår <3 Har helt glemt at vise jer dette fine hovede/kranie eller hvad man nu end skal kalde det. Jeg har længe godt kunne tænke mig sådan ét, og nu fandt jeg endelig et som var til og betale og virkelig fint. Det er fra ILVA og koster 749 kr. man kan både have det liggende, hængende eller stående som jeg gør. Det er SÅ fint og råt, hvilket jeg elsker – det er især fint at kombinere med en romantisk stil, fordi det virkelig går ind og bryder, samtidig med at man bibeholder det anikke look. I kan finde det online her <3 Vi skrives senere!
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chokoladekage med kokostopping