SNAPSHOTS

A TRUE FAVORITE

picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1
White top from Revolve Clothing HERE


Hej piger! Ih altså, der har virkelig været stille her på bloggen og jeg beklager meget, selv har jeg faret rundt og så har dagen idag går med min oldemors begravelse. Jeg tror det hele har været lidt hektisk på det seneste og jeg har måtte forsømme både Jer her på bloggen og ikke mindst min tid med veninder og sådan. Jeg har været totalt booket morgen til aften alle dage, så når jeg endelig har haft fri der sen aften, har jeg bare gerne ville sove og være mig selv og C selvfølgelig. Nogle ting, kan bare virkelig trække energien ud af én og jeg tror jeg har haft nogle dage, hvor der har været så meget fart på, at jeg slet ikke har kunne overskue andet, end blot at være tilstede i det. Nu er jeg dog mere ovenpå, har haft en rolig og selvfølgelig lidt sørgelig, men også særdeles smuk dag med familien. Alle var meget rørte, men jeg tror vi alle så noget smukt i, at hun altså var en 97-årig gammel, smuk dame, der nu endelig kunne få ro og at vi alle vidste, at hun havde levet et langt og godt liv.

Pyha, men om ikke andet, har jeg altså bare haft brug for et lille afbræk, men er nu tilbage med 110 km/t og har SÅ mange nyt og spændende til bloggis! Jeg har bl.a. glædet mig helt vildt, til at vise jer denne smukke sommersag, fra Revolve Clothing – omg, er den ikke bare smuk? Jeg har altid haft en crush på en meget lignende top, dog fra Isabel Marant, som har været umulig at opspore, så da jeg så denne, vidste jeg, at den måtte blive min! Jeg er SÅ glad for den og synes bare de stropper den har, er så feminine og virkelig smukke – er det ikke rigtigt? Den er iøvrigt sat ned lige nu, så det er nu man skal slå til, hvis det er. (find den her!) Hvad har I fået dagene til at gå med? Har I været til fashion-week og lade Jer inspirere?

2 kommentarer

  • p

    Super flot, men. Du viser utroligt mange billeder af dig selv med det samme tøj. Specielt i samme pose. Måske prøv at hvis det fra nogle andre synsvinkler. Som bagfra og fra siden så man kan se hvordan det sidder. Så ville jeg finde det mere spændende at se på :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS