FLORAL WEDNESDAY

A SPECIAL OCCASION

pictures by Anders Aqqalu Andersenimg_0025-25 img_0028-28 img_0030-30 img_0039-39 img_0059-59 img_0066-66 img_0067-67 img_0076-76 img_0094-94
Bubbleroom dress HERE

Hej piger. Jeg håber I har nydt weekenden og er ved at være klar til en ny uge. Selv har jeg haft en lang weekend, der startede allerede i torsdags, så jeg glæder mig til en ny uge og til mandag imorgen. Jeg skal i mit 2. klinikforløb i forbindelse med mit studie og denne gang, skal jeg være på klinik for rygmarvsskader – hvilket jeg tror bliver utroligt lærerigt og spændende. Men det skal jeg nok fortælle meget mere om, hvis I synes det kunne være spændende.

Lige nu, ville jeg vise jer denne SÅ smukke kjole fra Bubbleroom, som jeg fik hjem tidligere på ugen. Jeg rejser til Marokko om præcis en uge, med skønne Malina og derfor har jeg været særligt på udkig, efter en masse fine sommerstyles til turen. Hvad synes I om den, er den ikke bare yndig? Og så passede den jo iøvrigt, bare perfekt ind til den botaniske have i København. I kan finde flere af mine Bubbleroom favoritter online her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLORAL WEDNESDAY