PHTOSHOOT WITH ANJA EKSTRØM

A PREVIEW OF MY MAKEUPVIDEO

IMG_8872 IMG_8875 Untitled-1
Hej piger! Makeupvideoen er længe undervejs, hvilket skyldes at mit kamera er i stykker! SÅ hamrede irriterende – jeg føler mig nærmest lammet til dagligt, da jeg ikke kan skyde billeder og lave indlæg som det passer mig og som jeg normalt kan. Idag tager jeg derfor hjem til mine dejlige forældre, hygger hos dem og får ordnet en masse blogpost til jer <3 Inden da skal jeg til frisøren og prøve en ny OLA PLEX kur, der virkelige skulle gøre underværker – så jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet, som I nok skal komme til at høre meget mere om.

Nu hvor I må have tålmodighed med makeupvideoen, tænkte jeg at lave et lille preview til jer. Jeg har derfor samlet mine main-products, som jeg ikke vil kunne undvære og som er mine bascis for en flot makeup.

1. Marc Jacobs coconut-faceprimer fugtgiver huden og efterlader med en flot overflade. En primer er alfa og omega for en holdbar makeup, denne er jeg dog blevet så glad for – duften af kokos er blot et plus, hihi.

2. Armani Silk Foundation er den ultimative foundation, for jer der ønsker et fejlfrit resultat. Jeg er blevet afhængig af denne, og for at opnå det mest naturlige resultat, blander jeg min foundation op med en smule dagcreme. Har forresten hørt at det er Kylie Jenners favorit – det skader jo absolut ikke ;-)

3. Marc Jacobs #instamarc powder er helt igennem fantastisk! Den er perfekt til at markerer kindben og i det hele taget ‘indramme’ ansigtet vha contour. Det slanker ansigtet og jeg synes det giver en rigtig flot effekt.

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PHTOSHOOT WITH ANJA EKSTRØM