PRIVACY

A NORMAL BREAKIE

dsc_1012 dsc_1015 dsc_1019 dsc_1021
Hej piger! Flere af jer, har spurgt ind til, hvordan jeg spiser, hvad jeg spiser og hvor meget endda. Jeg tænkte derfor, at det kunne være meget spændende, at komme med lidt flere opskrifter, tips og erfaringer. Jeg ville derfor idag, dele en typisk let morgenmad jeg nyder i mine hverdagsmorgener. Jeg er typen der spiser meget de samme ting i periode, lidt en dårlig vane, men jeg kan ikke helt lade vær’. Fortiden har jeg været total grapfrugts-addicted, åh hvor jeg elsker den friske surhed – hvis det giver mening?

Jeg spiser hertil 2 blødkogte æg, som er et af mine favoritmåltider – mange ser det som lidt kedeligt måske, men jeg synes et blødkogt æg med salt er fantastisk! Sidst men ikke mindst, nyder jeg altid en americano om morgenen – det er jo egentligt den vigtigste del, hihi <3 Hvad spiser I til morgenmad? Nogle gode idéer, eller andre sjove vaner?

4 kommentarer

 • Godmorgen Caroline.
  Jeg er stylist for smykkefirmaet hvisk, som lige pt. har en konkurrence for os stylister, hvor man skal lave en forside til et modemagasin.
  Jeg har brugt dig som min model, da din stil er en stor inspiration for mig og du er simpelthen så smuk. Du kan finde den lige her: http://hvi.sk/r/7wPO.

  Jeg håber, at du kan lide den og at det er okay, at jeg har brugt dig som model :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne! Ej hvor spændende, jeg synes din forside er blevet SÅ fin!

   Det er selvfølgelig helt ok <3

   Knus og held og lykke med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Caroline.
  Hvor er dit bestik fra? Hvad mærke er det?, ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PRIVACY