Inspiration, my christmas wishes

A new musthave

PicMonkey Collage
Hej søde piger, jeg tænkte jeg lige ville vise Jer en ny poncho som er kommet hjem i Buch Copenhagen til 399,- den er SÅ fin og jeg elsker den allerede. Idag har jeg hygget med en veninde, været forbi Joe & The Juice, så hyggeligt i det voldsomme stormvejr. Vi fik tideligere fri idag grundet stormen, så vi fik fri kl. 13.45, så vi hurtigt kunne komme hjem.

Det bliver spændende imorgen om jeg kan komme i skole, kunne godt bruge en forlænget weekend – så nu må vi se. Har nogle indlæg klar til jer, og har fået en fantastisk smuk bluse hjem, som jeg bestilte i forrige uge. Den er SÅ fin, måske har nogle af jer allerede set et sneak peek på Instagram @carolinemarburger? I må sove dejligt <3
Love Caroline

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Inspiration, my christmas wishes