THE LOW BACK

A NEW BEGINNING・2017 DETOX

pc200160 pc200164
Hej piger! Jeg ligger i sengen ‘allerede’, det er vel lørdag – men jeg er udmattet og trænger virkelig til at blive veludhvilet. Før jeg ligger mig til at sove, tænkte jeg dog, at jeg lige ville dele lidt sunde tips med jer – særligt nu, hvor mange har ekstra fokus på de sunde vaner og ønsker en sund og frisk start, på år 2017. Noget som jeg virkelig er stor tilhænger af, er frisk juice – og faktisk mest grøntsagsjuice, ikke blot fordi de er sundere, så synes jeg også de mætter mere og har nogle sjovere smagsnuancer. Jeg kan uden at lyve, sige at jeg hverdag, drikker én eller anden form for grøntsagsjuice – desværre ofte ikke nogle jeg selv laver, da jeg ikke er en heldig ejer af en juicemaskine (dog er det et stort ønske!), men der er kommet så mange lækre alternativer på hhv. caféer, juicebarer og ja såvel i 7-eleven kan du finde et bredt udvalg. Min favorit pt, er Palæos nye avocadojuices – prøv den orange, den er stærk, frisk og MEGET sund – mener der er gurkemeje, æble, avocado, gulerod, citron, ingefær og chili i – ih den er god, men også meget stærk!

Noget i dur med mine daglige juices, som jeg selv har været rigtig glad for, er at tage én, nogle eller måske én uges juicekur. Jeg har her været SÅ glad for Slowjuice, jeg har været så heldig, at få lov at teste hele to gange og jeg har været lige glad begge gange. Det er en oplagt mulighed for, at kickstarte sin nye livstil, samtidig med, at man bare får det så godt i kroppen, både på det ydre og det indre og så giver det en masse energi <3 I kan læse om mine to oplevelser med Slowjuice Copenhagen, som endda sendte mig denne fantastiske julehilsen i år – tusind tak! Find mine indlæg HER, HER og HER. Sov nu rigtig dejligt – vi skrives ved imorgen. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE LOW BACK