Redemption

A MILLION REASONS

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 waterfront-45 waterfront-115 waterfront-121
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-05-19 kl. 23.10.35
Godmorgen sødeste piger! Idag har jeg sidste skoledag, så jeg har startet morgenen ud med et glas champagne, hihi, lige idag synes jeg at jeg har en god grund til det ;-) Måske man skulle gøre dette oftere? Maria er kommet hjem til mig og vi skal klæde os ud og hygge her til morgen, inden turen går til skolen. Jeg glæder mig så meget til at slutte af med et brag!

Tænkte at I selvfølgelig ikke skal snydes for indlæg, selvom jeg skal ud og have det sjovt hele dage, så har planlagt nogle indlæg til jer, så bloggen ikke kommer til at stå stille. Jeg har erhvervet mig en række fine items fra Birgitte Herskind, som lige pt, er et af mine favoritbrands. Birgitte Herskinds items rammer min stil perfekt, det er en blanding mellem rå og feminine detaljer, samt høj kvalitet og smukke snit. Denne kjole er intet mindre end perfekt og sidder så flot på.

Det ligner en seperat nederdel og bluse, men er en samlet kjole – som iøvrigt er så dejlig at have på! Hvad synes I om den, er den ikke bare fin? I må alle have en dejlig dag, stay tuned <3

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Redemption