CHRISTMAS & BLOGLOVE

A little tip for you: Homemade chai-latte

PB210103 PB210105Hej piger <3 Tænkte at jeg i andledningen af denne kolde tid, og kommende vinter vil dele et lille tip med jer. Det er altid dejligt med noget varmt at drikke her i den kolde tid, te er en favorit hjemme hos os, især Coolmint drikker vi rigtig meget. Skal jeg forkæle mig selv ekstra meget, laver jeg enten en chai-latte eller varm kakao.

Jeg plejer normalt at bruge vores mælkeskummer til at lune og skumme noget mandelmælk, laver jeg varm kakao putter jeg 3 spsk rå kakao ned i mælkeskummeren, så blander den kakaopulveret og mandelmælken sammen. Den kakao smager SÅ godt og jeg elsker at drikke den enten om morgenen, eller efter skole. Laver jeg chai-latte putter jeg lidt krydderier sammen med mælken, herunder kanel, nelliker, kardemomme og lidt vaniljepulver – når jeg har blandet det i mandelmælken og har varmet den, putter jeg et te-brev i fra Kusmi Tea (Kashmir Tchai) den smager så godt og er dejlig krydret og varm i smagen <3 Kan anbefale jer alle at prøve disse to opskrifter, har I spørgsmål må I endelig spørge!

Hello lovelies! In the winter-period I love to make hot chocolate and chai-latte, so today I will share my best recipes on both hot drinks. When I am making hot chocolate I usually use almond milk and mix it with 3 spoons raw chocolate, you just have to warm up the the milk and add the raw chocolate powder. 

When I make chai-latte I mix the almond milk with some spices (cinnamon, cardamom, clove and a little vanilla). Warm up the milk and add the spices, finally you should add a teabag from Kusmi Tea (Kashmir Tchai). Wish you all joy of it!
Untitled-1

2 kommentarer

 • Louise

  Hvor lyder de opskrifter lækre her til vinter :-) hvor køber i Coolmint teen henne, har hørt godt om den i lang tid så nu må det være på tide at smage den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Coolmint teen køber vi i en teforretning i Hillerød, Sticks N Sushi har også den LÆKRESTE coolmint hvis det er <3

   Dejligt du kan lide opskrifterne!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHRISTMAS & BLOGLOVE