Munthe & Dr. Denim - a great combination!

A little summer top

PicMonkey CollageEgentlig ville jeg først vise Jer denne, viiiirkelig smukke top imorgen – men jeg kunne ikke vente, typisk mig! ;-) Jeg faldt over den i ZARA idag til 299,- den er ret specielt grundet de brede stropper, og korte snit – man kan se en smule mave, hvis ens jeans ikke er højtaljet, men et er fint til sommer – bare den bliver stylet rigtigt, hvilket jeg glæder mig til at vise Jer mit bud på snart. Den ser ikke ud af meget, når den bare hænger, i hvertfald ikke i forhold til når den kommer på – men har allerede taget nogle af den på, og de bliver postet imorgen, det kan I godt glæde Jer til. <3
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Munthe & Dr. Denim - a great combination!