Cake of nuts w/ orange and vanilla

A kind of secret….. Victorias Secret

PicMonkey CollageGodaften de damer! Åh hvor har jeg dog glædet mig til at vise jer dette sæt undertøj fra Victorias Secret. Min søster er netop kommet hjem fra Dubai og har været så sød at købe det med til mig – hvilket jeg er så glad og taknemmelig over. Dette sæt er LIGE mig og sidder intet mindre end fantastisk – jeg har et fetich med under- og badetøj og kan ikke få nok sæt, det er noget man andre skal gå ned på.

Jeg har endnu et sæt i gemmerne, som I skal nok få at se en af de kommende dage – stay tuned, det er mindst ligeså fint – der er dog skruet en tand ned for det vovet look og en smule op for det enkle, fine og feminine – det er jo også smukt! Imorgen skal jeg hygge på cafe med en veninde, spise sushi og i biffen – det kan blive en god start på weekenden! Hvad skal I lave? Ha’ en fantastisk aften <3 I kan forresten finde sættet online her.
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cake of nuts w/ orange and vanilla