“A house is made of walls and beams, a home is built with love and dreams.”

De meget længe ventede billeder, som min mor og søster lovede kom ind i sidste uge. Som i kan se er min mors stil, meget præget af vintage blandet med det nye og moderne. Små nipseting, puder i massevis og ikke mindst en hyggelig atmosfærer – det er sådan vi kan lide det!

Hej søde piger,
Så kom billederne fra vores hjem endelig ud. Min mors, søsters og min egen stil minder utrolig meget om hinanden, som i nok allerede har luret. Jeg er sikker på mit hjem kommer til at minde utrolig meget om det her, som jeg jo er vokset op i. Min mors stil er meget præget at den franske vintage stil, med et skimt af det moderne. Jeg elsker selv hele mit hjem, og kan ikke andet end at takke min mor for hendes så utrolig gode smag – tænk engang hvor meget inspiration man finder i sin kære mor.

Jeg er allerde træt af bare at ligge i sengen, og lave ingenting. Heldigvis har jeg lille Albert og mine to andre babyer jeg kan lege og hygge med. Men egentlig vil jeg bare gerne ned i skolen igen, komme igang med noget træning og hygge med alle venner og veninderne – træls altså! Jeg håber i aller højeste grad jeg er nogenlunde frisk inden ugens ende. :-) I må have en dejlig aften piger – har i forresten nogle ønsker for nogle blogindlæg, jeg har jo masser af tid til at lave indlæg? 1000 kys og knus!

10 kommentarer

 • Jeg kunne godt tænke mig, nogle video’er! :-)Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diy videor eller indlæg & hvor er de puder fra, og hvad kostede de?.kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må meget gerne snart lave nogle blog-anbefaling igen.Det kunne være cool!Tjek min blog.Kærligst Amaliewww.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline <3Du har virkelig en fantastisk blog. Den er virkelig flot og inspirerende.Jeg elsker dit tøj og den måde du sætter det sammen på, så jeg kunne derfor godt tænke mig at se lidt mere af det tøj du har, og måske givelidt inspiration til hvordan man kunne sætte det sammen <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige en ting til kan du ikke vise hvordan din makeup er organiseret og hvad du har? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt forelsket i husets indretning smukke. Det falder lige i min smag, og synes det giver en rigtig god og hyggeligt atmosfære, samtidigt med at den er rigtig stilfuld. Jeg kan godt forstå at du finder meget inspiration fra din mor, det ville jeg også have gjort, hvis jeg var dig. Jeg går selv rundt med en drøm om, at bo i samme stil som dig, din mor og søster, når jeg engang flytter hjemmefra. :-) <3Jeg kunne også godt tænke mig nogle flere videoer, og collager der indebærer ting og tøj, som du rigtig godt kunne tænke dig, fordi du er så inspirerende for mig søde C :-)Kys og knus Emilie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt, pænt og nydeligt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du må gerne svare på alle kommentarene! Det ville være dejligt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline,Super fin blog du har:) Hvor er det mørke lille skab fra? Hilsen Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg