MY B-DAY PRESENT

A HEAVEN OF FLOWERS

toldboden-2 toldboden-7 toldboden-19 toldboden-43 toldboden-56 toldboden-66 toldboden-69 toldboden-70 toldboden-74
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-25 kl. 16.00.22Skærmbillede 2016-04-25 kl. 16.04.18
Hej igen piger! Nu har vi vidst alle set nok kirsebærtræer fra Bispebjerg Kirkegård, ikke sandt? hihi, det er jo så smukt, men hold op hvor er det bare blevet et attraktion for de fleste, det er helt vildt! Jeg var ude og skyde billeder med Anders i weekenden, hvor han havde fundet en ny location, med nogle japanske kirsebærtræer, så vidt jeg har forstået. Disse er hvide og mindst ligeså smukke som de lyserøde – synes I ikke? Jeg elsker at flere og flere træer begynder at springe ud, græsset bliver grønt og ja – bare det at kunne mærke mere forår og sommer.

Disse billeder er taget ved Toldboden i København og vejret var heldigvis med os! Jeg havde min nye top fra ASOS på, som jeg netop har bestilt hjem – cool ikke? Jeg er vild med den! Min nederdel er fra Julie Brandt og så har jeg, som prikken over i’et, iført mig min nye blonde-bh i rød, for at give lidt ekstra farve til looket. Hvad synes I om det?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY B-DAY PRESENT