∙THE PINK ONE∙

A GIRLS BEST FRIEND

P1010229 P1010234
Hej piger! Jeg er tidligt hjemme idag, så dejligt – så nu har jeg lige lidt tid til bloggen, inden jeg kører hjem til mine forældre og ordner nogle ting – skal bl.a. sende nogle af de varer I har købt via min Tictail. Herefter skal jeg hjem til søde Nicole, have fyldt mine vipper op og spise lidt god mad sammen. Der er travlt i skolen fortiden, den står på terminsprøver den kommende uge, afleveringer og mere opgaveskrivning – til gengæld er vi så tæt på at være færdige nu, at det næsten er helt skræmmende. Synes I ikke også det, da I gik i 3g eller blot har været tæt på at færdiggøre jeres uddannelse? Når man starter virker det hele så ualmindeligt uoverskueligt, men inden man får set sig om, er tiden gået.

Om ikke andet, har jeg set frem til at vise jer min nye Abelsted ringe, her ser I den ene – smuk ikke? I husker måske da jeg viste jer denne, faktisk ultimative drømme vielsesring. Julie Abelstedt har udvidet kollektionen og har fået mange nye smukke ringe hjem, denne er én af mine nuværende favoritter. Den kan bæres helt alene, da den fylder meget – men smuk er den altså. I kan se resten af sortimentet online her. Vi skrives ved senere <3


Hi loves! I have finished school early today, which means I got more time for blogging – yay! The school is so busy this time, we are about to prepare for the final exams and I’m so excited – time flies!

I have been looking so much forward to show you, one of my new Abelsted rings. You might remember this one – I showed you some time ago on my blog? (the wedding-ring-a-like-thing)  Even tough this one is my current favourite, from Abelstedts new collection – find the whole collection right here.

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-02-25 kl. 13.41.18

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

∙THE PINK ONE∙