Det hele ender ud i et gennemført, feminint og samtidigt råt look!

“A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love.”

Hej søde piger, så fik jeg tid til at lave endnu et indlæg til jer. Emilie og jeg er lige vågnet, og sidder lige nu i sengen og hører musik og blogger endnu engang. Idag skal jeg som sagt ind og spise sushi, men først i aften, med min morfar og søster. Indtil skal jeg hygge med Emilie og lave nogle lektier.

Jeg er simpelhen så spændt på at få farvet hår, og jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver vildt dejligt at prøve noget nyt, også synes jeg simpelhen farven er så naturligt og flot, på samme tid. Imorgen får i endnu et indlæg med en ny cardigan jeg har købt, så i må huske at følge med imorgen piger. Jeg håber i har haft en dejlig ferie, med en masse dejlige stunder, med familien, venner og veninderne. 1000 kys og knus!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det hele ender ud i et gennemført, feminint og samtidigt råt look!