PARKING LOT

A DAY IN BED

P1010800 P1010923
Hej piger <3 Håber I har haft en dejlig dag, jeg er ked af mit sene indlæg, men var igår ud hele dagen og er også først lige kommet hjem, her til aften. Imorgen har jeg dog næsten en hel dag hjemme, så dejligt! Jeg har en masse gøremål, så jeg glæder mig til at kunne få ordnet det når jeg endelig kan slappe af lidt hjemme. Dagene flyver sådan afsted og min skoletid er også ovre inden længe. Jeg gør mig rigtig mange tanker omkring hvad jeg ønsker at lave efter skole, det er så svært og muligheder er der jo en million af. Stod I i samme situation som jeg? Eller havde I en hel målrettet vej I ville? Jeg tænker så meget over det fortiden, hvilket jo selvfølgelig også skyldes, at jeg inden længe er færdig.

Her har I lidt billeder af min nye hygge-sweatshirt fra ROMWE, den er super blød og så lækker at have på, hvis man blot hygger hjemme i sengen – eller den kan styles med et par bikerboots og skindleggins, hvis den skal bæres til hverdag. Jeg er så glad for den, og dét at den er så blød, ved jeg at det er en sikker vinder. Find den online lige her.

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PARKING LOT