You might not know this now but, love is all around us. It follow us everywhere we go. ♡

A Christmas shopper’s complaint, is one of long standing.

Hej søde læsere,
Idag har jeg netop afsluttet mine terminsprøver, og er færdig for i år – og det er bare så dejligt! 
I må undskylde jeg ikke fik blogget igår, jeg var i IKEA med mine forældre og søster om aftenen, så var først sent hjemme, også stod den jo ellers bare på lige at få læst lidt på noget engelsk, før terminsprøven idag. Igår havde jeg jo som sagt matematik, både problem og færdighedsregning, og det gik rigtig godt. Jeg nåede heldigvis at få svaret på det hele, hvilket jeg overhovedet ikke havde forventet og især færdighedsregningen har jeg fornemmelsen af, gik rigtig godt! :-) 
Idag i engelsk havde vi nogle lytteprøver, derefter noget grammatik og sidst men ikke mindst havde vi én skriftlig del – og det gik lige så godt som jeg håbede på!
Det har været hårdt, men også meget sjovt – især dansk, ser jeg allerede frem til, i næste år! 
Jeg fik i foregårs min pakke som jeg havde bestilt med lææækre hårprodukter, og dem fik i jo ikke set igår, så jeg laver et indlæg senere igen, så der sker lidt her på bloggen, nu når jeg ikke bloggede igår – så følg med derude piger! :-) 
Imorgen skal jeg ind på strøget og juleshoppe med sødeste Viktoria, det bliver rigtig hyggeligt – derefter skal vi ind i tivoli, der er jo så hyggeligt derinde når der er blevet mørkt. Jeg taget selvfølgelig en masse billeder, som i kan se imorgen aften. Nu ser egentlig bare rigtig meget frem til dagen imorgen, fyldt med shopping, venindehygge og selvfølgelig juleaftslutningen, så jeg kan holde juleferie med familien og veninderne – det er simpelhen lige det jeg har brug for! :-) Hvad skal i lave i juleferien piger?

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

You might not know this now but, love is all around us. It follow us everywhere we go. ♡