Elizabeth Arden - pure finish

Hair By Zhou

Hej søde piger. Jeg er næsten lige kommet hjem fra København, hvor hele min familie og jeg har tilbragt dagen sammen. Min søster, far, mor og jeg har alle fået lavet lækkert hår idag. Jeg er blevet farvet og klippet, og jeg er så glad for resultatet. Det var egentlig meningen at jeg skulle have taget nogle billeder indefra min frisør Simon’s salon – men jeg havde glemt mit memorycard hjemme, så det bliver engang i næste uge i får billeder. :-)

Jeg har fået en masse lyse striber i mit hår, og farven er den smukkeste jeg nogensinde har haft – Simon er bare SÅ dygtig. På billeder ser i mit hår, som er taget lige da jeg kom hjem – man kan ikke se farven så godt, fordi det er så krøllet. Men tænk engang, de krøller jeg har på billedet, har han lavet ved udelukkende at putte noget musse i hår, og fåntørre det? Er det ikke vildt! Det tip vil jeg klart bruge når jeg skal have krøller, i stedet for at skade mit hår med krøllejern o.s.v.

Ikke nok med håret, kan i jo også se mit outfit, jeg har haft på idag. Jeg har min nye strik på fra Buch Copenhagen, den er så smuk – og farverne er fantastiske! Udover den har jeg min smukke pelsvest med frynser på, mine rå skindleggings fra Buch Copenhagen, og ikke mindst min fine Rosemunde top med blonder, som er fantastisk under denne strik. Hvad synes i om håret og outfittet? I må have en skøn aften piger <3

33 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden - pure finish