Matching the nature

diy project – make your own bed

Godmorgen søde piger. Jeg er lige vågnet, så sidder lige nu i stuen og drikker noget Chai Te inden jeg taget i skole. Mange af jer har efterspurgt et indlæg hvor jeg forklarer hvordan jeg har lavet min sengegavel, som i kan se på nogle af de ovenståendebilleder. Jeg håber i får en dejlig dag, kys og knus!

  1. Vi startede med at købe en tynd træplade på ca. 3-5 cm i dybde, og så skal længden og bredden tilpasses udfra hvor stor jeres egen seng er, og hvor høj i vil have sengegavlen.
  2. Herefter købte vi noget skumgummi, lidt ligesom en tynd madras. Den var ca. 3-4 cm i dybde. Skumgummien hæftede min far med en hæfteklemmer, den tynde madras fast til træpladen. Først ude i siderne, og til sidst 4-5 stedet på midten, så man til sidst kan sætte nogle diamanter eller andet i.
  3. Herefter havde jeg i en stofbutik købt noget sølvstof. Stoffet blev hæftet fast på bagsiden, helt stramt så den ville få det helt rigtige look. Når stoffet sidder fast, hæftede vi 4 hæfteklemmer på midten, hvor der i forvejen var sat nogle klemmer, så man nu kan sætte diamanter i de huller der er kommet. Det er svært at forklare de sidste trin, men jeg håber i kan se princippet når i ser billederne.

27 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Matching the nature