The heart want what it wants

8th of December #hangovers silktop & #hmsweater

PicMonkey Collage
Knit: H&M 599,- ・Silk-top w/ laces: Hangovers 899,- ・Skinny jeans: 2nd Day 799,- ・Rubber boots: Moxy Copenhagen 599,- 


Hej piger <3 Et hurtigt indlæg inden jeg smutter i seng, har været træt i hovedet idag og jeg kan virkelig ikke vente, til at jeg lige om lidt, kan ligge hovedet på puden og slå hjernen af – kender I ikke det når det trykker i hovedet, ikke hovedpine, men bare sådan en konstant trykken? Sådan har jeg haft det hele dagen og når man oveni det skal koncentrere sig og sidde foran en skærm (og her snakker jeg primært den skærm, jeg kiggede på under min teoriundervisning) så bliver det altså lidt trættende i længden.

Jeg har heldigvis et fint og hyggeligt outfit klar til jer, som I ikke skal snydes for. Min nye H&M strik har været et hit hos jer, hvilket den også er hos mig – den er jo så fin og slet ikke særlig ‘H&M-agtig’. Den er tyk og lækker, hvilket gør den rigtig varm og hyggelig. Jeg fandt den i H&M Lyngby til 599,- hvilket selvfølgelig også er lidt pebret ift. at det er H&M, men det er fra deres kollektion, hvor de har fokus på kvalitet – hvilket den altså lever op til.

Mine jeans er nye og de er fra 2nd Day, som faktisk er mit nye favorit brand når det gælder jeans – jeg er nemlig nu ejer af 2 par, som sidder så godt og ovenikøbet ikke strammer men er behagelige at have på. Toppen er fra Hangovers og den har I efterhånden set et par gange – den er perfekt til at gøre et sådant outfit mere feminint og let i det – det kan hurtigt se voldsomt ud med en tyk bluse under en tyk strik synes jeg. Herudover er farven på toppen intet mindre end perfekt til dette outfit :-) Gummistøvlerne må jeg lige nævne inden jeg kysser farvel – de er fra Moxy Copenhagen og ja, behøver jeg sige mere end at det altså nu er muligt at være trendy og praktisk på samme tid – det er altså oftest et sjælendt syn fra min gaderobe.

Åh ja, dette indlæg blev vidst ikke ‘en hurtig opdatering’ som jeg indledningsvis skrev, hihi – sådan går det når man bliver fanget! Sov fantastisk <3
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The heart want what it wants