By K Nailpolish

Snakeprint and feathers

Godaften sødeste piger. Jeg håber i har sovet rigtig dejligt, og er klar til endnu en hyggeligt juledag – får mange af jer også ferie idag? Jeg synes som sagt det er så dejligt at have ferie fra idag af! Senere smutter jeg på arbejder, og inden da skal jeg lige have købt de sidste julegaver.

Jeg har simpelhen forelsket mig i den fineste Mulberry Clutsch jeg nogensinde har set. Jeg har den lille så fantastiske slangeskinds chanel agtige minipung, som jeg har været så glad for – men den er simpelhen for dyr, især her i december måned. Så lige nu går jeg og holder oeje med om det skulle komme til salg på trendsales, hvilket jeg simpelhen ville blive så glad for hvis den gjorde.

Bruger i selv trendsales, hvis i går og ønsker jer en dyr taske, eller mærkevarer? Jeg synes det er så fedt hvis man finder det man leder efter, og dermed sparer en masse penge. I kan komme direkte til Trendsales og se udvalget af deres tøj. I må sove fantastisk <3

6 kommentarer

 • Anonymous

  Hvad koster bukserne og hvor er de fra?? Og rensdyrskindet du sidder på hvad koster det og hvor er det fra??? Elsker dit outfit og du er simpelthen så smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De koster 899,- kan købes i Buch Copenhagen og er fra mærket Piezak :) Rensdyreskindet er også fra Buch Copenhagen og koster 1.200,- Åh hvor er du altså bare sød – tusind taK! <3Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad er det for en jakke du har på? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvornår får i de jeans du har på, tilbage i buch? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en fin én fra Zanca Sonne :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved faktisk ikke om de kommer igen :( Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

By K Nailpolish