High heels

Spring and sommer, please hurry up

Hej søde piger. Jeg er lige nu i gang med at lave en smule videre på min projektopgave, og eller har jeg faktisk været forholdvis tideligt hjemme idag, da vi allerede kl. 10 var nede og interviewe en psykolog. Virkelig spændende! Lige nu glæder jeg mig så meget til at min familie og jeg om 10 dage rejser til Dubai, jeg kan virkelig slet ikke vente. I den kommende weekend og uge, vil jeg vise jer alle de ting jeg skal have med derned, så der kommer en masse sommerlige indlæg – så kan vi også lysne den kolde vinter lidt op. <3
Jeg har idag tager en masse billeder, hvor i kan se detaljer fra mit værelse, da det nogle gange er lidt finere synes jeg. På billederne kan i også se min nye laterne fra Lisbeth Dahl, på billede 1 fra venstre. Det er en mintgrøn farve, blandet med guld – også har den et lækker vintage look. Lige fortiden er jeg vild med blandningen mellem den vintage grønne og guld i en blandning, og de fine lilla og jordfarver.
Som i måske også kan fornemme er jeg allerede klar til forår, og har faktisk ikke lyst til mere af denne kolde vinter længere. Jeg kunne godt tænke mig sol, varme, lange aftener, og nogle lækre og lyse forårsoutfits. Lige nu kan jeg faktisk heller ikke vente til dette års forår og sommer, da jeg vil tage SÅ mange billeder – mange flere end sidste år, og især nogle lækre outfitbilleder i den smukke sol. I må alle følge med på bloggen, senere da der komme endnu et indlæg <3 Kys!

26 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

High heels