Another day in paradise

Victorias Secret, spring SS13

Godmorgen søde piger, jeg er lige stået op og inden længe tager jeg på arbejde – hvilket jeg slet ikke kan vente til, nu hvor jeg har været afsted en hel uge. Jeg føler altid jeg nærmest har været afsted en måned, når man kommer tilbage – så det kribler i hele min krop, for at komme derind igen, hihi :-)

Senere idag skal jeg til familiefødselsdag, og hygge endnu engang med hele familien. I må undskylde jeg ikke nåede at skrive et indlæg igår, men jeg havde simpelhen jetlag, og det eneste jeg havde lyst til var at ligge i min seng, og lå der faktisk helt fra kl. 4-5 om eftermiddagen til om morgenen idag – så det havde min krop virkelig brug for, efter en lang flyvetur om natten.

Jeg har glædet mig sådan til at vise jer nogle af de ting jeg har købt i Dubai, og jeg lover at der også kommer mange flere billeder dernede fra. I Dubai Mall, som blev mit ynglings mall i Dubai, der lå en Victorias Secret forretning, hvilket min søster, mor og jeg blev SÅ glade for – tværtimod gjorde min far :-) Men der købte jeg bla. disse SÅ smukke bh’er, som begge er mine ynglings nu. Der er så mange fantastiske detaljer, også er de silkebløde. <3

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Another day in paradise