Simple

My week in pictures 7.3.13

Hej søde piger, jeg er næsten lige kommet hjem fra Lyngby med min skønne søster, og ligger nu i sengen, da jeg ingen lektier har for – jeg elsker virkelig nogle gange at ligge tideligt i min seng, og få en masse søvn, så jeg er helt udhvilket. Jeg har SÅ mange ting at vise jer, og fortælle jer om. Vil gerne afslører 2 af dem. Den ene ting er at jeg jo snart har fødelsesdag, så i skal selvfølgelig se min ønsker, måske i en collage? Den anden ting er at jeg har fået min mors Tine K Home bakkebord, som jeg nu bruger som sengebord, det skal i virkelig se – det ser såå fint ud!
Om ca. 2 uger rejser min søster og jeg til Paris, og jeg kan viirkelig ikke vente. Det er dagen efter min fødselsdag, og jeg er sikker på vi får en fantastisk tur, som bliver hyggeligere end nogen anden<3 Glæder mig til at dele den oplevelse med hende, og opleve Paris i det hele taget. Her til aften samlede jeg nogle billeder fra den seneste måned, fra min Instragram – hvor i allerede har kunnet se mit fine bord, så der kommer en masse sneak peaks og outfit derind, hvor jeg hedder: carolinemarburger.
Jeg håber i alle får en rigtig dejlig aften <3

7 kommentarer

 • Anonymous

  Er det din tattoo? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Troede vi skulle have opskrift på knækbrødet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline Det er en super fed blog du har :)Men her på det seneste har det nærmest været en salgsblog for buch copenhagen… du lægger nærmest kun billeder og tøj ud der har noget at gøre med buch. Det er lidt ærgeligt, for det er en super fed blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, det er det ikke ;) Synes bare teksten var sød <3Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må I undskylde, har udskudt det <3Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Anonym :) Tusind tak for at du skriver til mig, kan godt forså hvad du mener – og jeg vil virkelig rette op på det, hvis det er sådan du føler det – men tusind tak <3Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej CarolineHvor er dine bukser/leggins fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Simple