Coosy sunday

Wishes

Hej igen søde piger. Ih hvor jeg bare hygger idag, ligger i stuen lige nu med min kære mor og hygger under tæpper i sofaen, så tænkte at jeg lige ville vise jer mine fødselsdagsønsker i en collage, da jeg jo har fødselsdag på torsdag. Jeg glæder mig til den kommende uge, specielt fordi jeg jo tager til Paris med min skønne søster på fredag, hvilket jo bliver en oplevelse uden lige. Kan slet ikke vente .. :-)
Som I kan se ønsker jeg mig en ny Moleklyle parfume, da jeg har brugt min nuværende op – og det er min absolut ynglingsparfume. Udover den ønsker jeg mig den smukke sølvring, som er fra Dyberg Kern, lige nu er jeg dog lidt i tvivl om hvor vidt den skal være sølv eller guld? Den fantastiske sølvpung som i kan se på billedet er fra Abaco, det er ikke helt præcist den jeg ønsker mig, men én som ligner rigtig meget. Den forhandels forresten i Buch Copenhagen, og er endnu smukkere i virkeligheden.
Udover de nævne ting vil jeg i næste måned købe den fine træskammel, da jeg faktisk virkelig mangler den. Jeg sidder altid på en skammel foran mit vindue og ligger makeup, men jeg er efterhånden træt af at hente skamlen i entréen hver morgen, så det kunne være såå dejligt – også synes jeg virkelig denne er så fin. Jeg har også tænkt mig at købe nogle flere af Tine K Home’s facetglas, da jeg er helt vild med deres nye lidt støvet koralfarve, som er super fin sammen med de brunlige nuancer som jeg jo i forvejen har.
Puden er en liidt dyere én, men også fuldstændig fantastisk, kan faktisk slet ikke beskrive det! Jeg har kigget og drømt om den lige siden den kom hjem i Buch Copenhagen, dog i en støvet lilla farve – er den ikke bare fantastisk, er helt sikker på den i sig selv kan pynte helt utroligt – også er det jo én man sikkert har med sig for livet. Jeg håber i nyder jeres søndag. <3

23 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Coosy sunday