Answers

Yes, this is homemade

Godmorgen søde piger. Jeg har været tideligt oppe idag, og sidder nu og venter på at min søster og jeg kører til Lyngby, hvor jeg skal på arbejde. Jeg håber I synes den lidt anderledes spørgerunde igår var sjov, tror i hvertfald I har lært mig bedre at kende, nu hvor jeg ikke selv har svaret. :-) Igår bagte jeg disse boller om morgenen, og de er simpelhen blevet SÅ gode, er helt vild med dem. Udover det er det super smart, fordi du blander alle ingredienserne sammen om aftenen og lader dejen hæve natten over, også skal de bare have 20 min i ovenen om morgenen – og det er så nemt og hurtigt, også er det jo bare skønt med friskbagte lune boller om morgenen. Det elsker jeg virkelig :-)

200g groft rugmel
200g fullkorns hvedemel
200g ølandshvedemel (Meyers)
200g fulkornsspeltmel
200g groft durummel
2dl græskerkerner

1 liter koldt vand
5g gær
2 dl. Meyers surdej (kan købes i Meyers Bager)
3 spk. meldon salt
3 spk. god oliven olie
1/2 tsk rørsukker

Dejen skal hæve koldt natten over og bages ved ca. 200 grader i 20 min morgenen efter. De er såå gode og mindst ligeså sunde – jeg er blevet helt vild med at bage med surdej, synes resultatet bliver meget bedre. Denne opskrift fik jeg af min søde kollega fra butikken på Østerbro – det er simpelhen mine ynglingsboller lige pt <3 Håber I får en dejlig dag!

 

5 kommentarer

  • Er de ikke meget flade? Men det ser lækre ud! :-)Kig gerne forbi – http://justsmiiiile.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    De ser meget flade ud? Hvorfor? Ellers ser de meget lækre ud :)Hilsen Sanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvis du lægger mærke til det i opskriften, skal der kun 5 gram gær i, så det er tilsyneladende meningen, at de skal være flade ;-)Nina :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det er de nemlig;) Det er fordi de ikke hæver, og bliver større – og det er bla pga at der ikke er så meget gær i dem – også fordi de er bagt og indeholder stortalent det samme som rugbrød, og derfor ikke kan blive store:) hihi :) Men gode det er de <3Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er nemlig det flade og et er fordi de ikke hæver, og bliver større – og det er bla pga at der ikke er så meget gær i dem – også fordi de er bagt og indeholder stortalent det samme som rugbrød, og derfor ikke kan blive store:) hihi :) Men gode det er de <3Knus <3Slet

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Answers