In love with this summer

Giveaway for you

Godmorgen søde piger. Jeg er lige vågnet, og inden længe tager jeg min far med på et lille fotoshoot, hihi – han er den bedste fotograf synes jeg .. :-) Så dejligt, og jeg glæder mig til endnu en dag med skønt vejr, der skulle vidst blive 18-19 grader – jeg har pakket alle mine vinterstøvler væk, og har de sidste par dage gået i ballerinaer, som I nok skal få set nogle oufitbilleder med, og det er simpelhen det bedste. Så føler jeg i hvertfald at det er forår. 

Idag sætter jeg gang i endnu en giveaway, som er fra den fine online webshop LindLiving.dk, hvor I kan finde mange af de pynteting jeg selv har – udover det forhandler Lind Living også Molekyle parfumerne, som er min ynglings af alle. Det I kan vinde er disse 2 fine laterner fra Cozy Room og én af de smukke Tine K Home kuglepinde, som jeg har stående i mine Tine K fyrfadslys, som nogle af Jer måske har set. Selve min giveaway foregår på min facebookside, som I kan komme til lige her – og det I skal gøre for at deltage er følgende: 
  1. Dele billedet. 
  2. Like Lind Livings facebookside (linket kan i finde i billedeteksten)
Vinderen bliver fundet søndag d. 21/4 – altså på søndag :-) Jeg håber I vil deltage. I må alle have en rigtig dejlig dag <3
 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

In love with this summer