The naked truth

Oh Zara, you did it again!

Hej søde piger. Idag har jeg været i skole i 2 timer, synes virkelig stadig det er så underlig ikke at skulle i skole. Specielt fordi vi skulle have haft vores skriftlige prøver i næste uge, tænk engang. Mine forældre tog i morges til Barcelona på en hyggetur, så min søster og jeg har huset for os selv disse dage – så hyggeligt. Min søde veninde Amalie, kommer og sover her idag og de kommende dage – så vi skal bare hygge med skøn mad, og lidt sushi på fredag.

Igår var jeg i København med min søster, og det var så dejligt bare med en hel dag, hvor vi ikke skulle stresse over noget som helst. Jeg købte den fine denim jacket, som I kan se på billedet. Jeg er helt vild med den, selvom min søster faktisk mente den ikke var min stil sådan helt – hvilket den nu heller ikke er, men den er bare så rå og meget speciel med det lyse møster der er lavet på ærmerne og lommerne.

Jeg er sikker på den bliver SÅ fin til sommer, med et par hvide blondeshorts, eller de nye frynseshort, som netop er kommet hjem i Buch Copenhagen – kan ikke vente med at vise Jer dem. Hihi :-) Især til sommer, hvor jeg har fået en flot kulør. Den er fra ZARA og koster 449,- <3 Skriver til Jer igen senere.

18 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The naked truth