Plusfine

Catch your dreams

Godmorgen søde piger, håber i har sovet godt. Ih altså! Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer noget jeg bestilte hjem fra nettet igår, jeg kan afslører jeg så meget at det er lidt accerssories til håret, men det er meget unikt – og jeg er sikker på i vil være vilde med det. Det kommer til at se fantastisk ud, og jeg vil tage nogle fine billeder af det, engang i weekenden, eller starten af næste uge. 

I det hele taget gør accerssories rigtig meget ved ens look. Du kan tage en hvid tee på, og se så kedelig ud, men med nogle halskæder, øreringe, ringe, armbånd, hårbånd o.s.v. vil dit outfit ikke længere være kedeligt. Og åh, hvor man dog også bare samler meget accerssories, hold nu op jeg har meget. Egentlig vil jeg egentlig også betegne små punge/clutch som accerssories. Overvej f.eks. min fine metallic slangeskinds mini mulberry, til et enkelt og kedeligt outfit – det vil det ikke længere være med den over skuldrene. 

Jeg har shoppet mange accerssories på Trendsales, da de simpelhen har det største udvalg, og man kan altid finde noget. Der er så mange anonncer, med forskellige lækre sager – og det er så nemt at finde frem til hvad man søger. Shopper i også tit accerssories piger? Kan anbefale jer at kigge forbi Trendsales’s sider med accersssories, kom dertil lige her: Trendsales. Kys!

Dette indlæg er sponsoreret, men skrevet udfra egne holdninger og meninger. <3

14 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Caroline. Er det en uro? Hvor kan denne købes? Ha en dejlig dag kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad betyder “tee”?Undskyld hvis det er et dumt spørgsmål, men jeg har aldrig hørt udtrykket før! På forhånd tak :-)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øv bøv! Kan ikke nå at komme på søndag, har føretFri fra arbejde kl. 16:30, og det samme sidste weekend :-((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er den købt din grandkogle-kugle som du har på de andre billeder du har lagt op? – den er jo fantastisk knus amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du ikke lave et sneak peek før søndag? Jeg bor nemlig i lyngby og der er jo langt til hillerød hvis jeg ikke synes der er noget :-). Er de grønne bukser med nitter solgt? hvis ikke hvad er prisen så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad med bukserne er de solgt? De grønne med nitter???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anónimo, meu nome é zenaida da conceição machado. Não sou Radio Moçambique. Faço parte dos cerca de 900 trabalhadores da empresa. Se não percebeu (como é seu hábito) o prof dirigiu-se a mim como jornalista. Tem alguma critica a forma como a empresa funciona, escreva à direçâo da mesma. Ironia dirigida à mim é perda de tempo…nâo há muito que eu possa fazer. Entretanto, e por que respeito as prueÃepaçcµos das pessoas (mesmo sendo anónimas), vou tentar fazer chegar o seu recado às pessoas certas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Não conhecia seu blog, mas agora que conheço, achei muito legal a simplicidade que vc passa das coisas que pareciam difíceis.Sucesso pra vc!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Plusfine