Make your dreams come true

Military jeans

Hej soede piger. Jeg er lige kommet hjem fra en hurtig tur forbi Lyngby, da min mor og jeg skulle handle lidt ind, vi kom bla forbi Emmerys hvor jeg simpelhen har fundet min nye ynglings rugbroed, og rugbroedssnack. Rugbroedssnacken er en lille rugbroedsbollede med chokoladestykker, som er lækkert, sundt og meget mættende.
Jeg har helt glemt at vise Jer mine nye militær jeans med sten ved lommerne, som er så rå og så fede. Jeg er helt vild med dem, jeg synes disse jeans er så fine og specielt også hertil sommer med nogle lyse topper og klipklappere, det bliver så fint. De er fra Buch Copenhagen, Piezak.
Nu vil jeg forberede mig færdigt til matematik eksaminerne imorgen, og gå dejligt tideligt i seng hertil aften. Jeg har skrevet to ydereligere indlæg om min nye kuffert tag, som er SÅ fin og kun koster 59,- den er jeg sikker på I synes er så fin, også skal I selvfoelgelig også se min nye vintage hånd, som nogle af Jer måske har set et sneak peek af på instagram? Har i forresten også set jeg har fået mit eget domæne? Ih hvor er jeg glad <3 God aften,

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Make your dreams come true