Military jeans

All that we are, is a result of what we have thought!

Hej søde piger. Jeg er lige om lidt på vej til matematik eksaminerne, åh hvor er jeg dog nervøs – men der er simpelhen ikke andet at gøre, end at gøre sit bedste, så jeg glæder mig bare helt vildt til jeg er færdig, og kun mangler dansk læseprøve og diktat, som jeg er meget sikker i. Det bliver så skønt kun at skulle fokuserer på de mundtlige prøver, som jeg rent faktisk glæder mig til. Sepcielt dansk og kristendom. :-)

Da Lisbeth Dahl i Hillerød havde udsalg på 50 % blev jeg simpelhen nødt til at eje denne SÅ smukke antikke hånd, som faktisk er en der er blevet fundet i Kina, og derfor ikke findes særligt mange af. Jeg synes den er så smuk og unik, og selve håndtegnet har jo en betydning – mener det er noget omrking Buddhismen og deres meditation, er helt vild med det. Det kostede 500,- fra rabatten var fratrukket. Senere idag viser jeg Jer endnu en ting fra Deres udsalg, som kan bruges til sommer primært – hvad mon det kan være? I må have en skøn dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Military jeans