DUC COEUR, bougie parfumée

Happy and healthy mornings!

Ih hvor jeg dog bare har nydt det skønne vejr idag. Håber det bliver ligeså dejligt de kommende dage, det kunne bare være så dejligt! Lige nu sidder jeg med hele familien i haven, og nyder et glas champagne, inden vi tager ind og fejre min far på MASH. Nogle af Jer har måske lagt mærke til på instagram, at jeg virkelig elsker grød? Det er så underligt, men på det seneste er det nærmest min ynglings morgenmad. Der er også så mange gode ting i grød, fordi den mætter så meget og er en rigtig sund start på morgenen.

Elsker specielt grød fordi man kan lave så mange forskellige slags, så det aldrig smager ens – igår lavede jeg en med ruggryn, grovaslede havregryn, gojibær, frystørret hindbær også har jeg rørt grynenesammen i en gryde med en smule vand og mælk – og tilsat nogle hindbær, så grøden fik sådan et lyserødt skær. Såå lækkert, også har jeg toppet med en smule stødt kanel. <3 Er I nogle af Jer også helt vilde med grød? Hvis ja, hvordan laver I jeres ynglings?

3 kommentarer

 • Anonymous

  Hey Caroline,ved du hvad du skal være sidste skoledag? Har tænkt over det hihi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med grød, især kogt sammen med forskellige former for frugt. Og helst kogt på grovvalsede havregryn. Fx er jeg vild med at blande æblestykker, kanel og evt. en gang vaniljesukker i – eller skiver af banan, og rørt sammen med peanutbutter og nødder. Sidst men ikke mindst, er det også lækkert med lun bærkompot på toppen, og en smule A38 :D- Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor har du købt frysetørret hindbær??

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DUC COEUR, bougie parfumée