Happiness

Black diamond – magnetism mud mask

Lancôme body – 225,- Deep Sea Cotmetics – 790,- (I SEPHORA kan begge produkter fås)

Hvor er været dog bare skønt idag, endnu engang. Jeg har spist skøn morgenmad i haven med min søster, taget et langt bad og smurt mig ind i min nye SÅ velduftende creme. Igår var jeg i København med min søster, og fejre mit 10-tal i fysik og kemi, jeg smiler stadig, efter prøven – hihi :-) Vi havde en skøn hyggedag, med lækker mad og shopping.

Jeg manglede en ny creme til kroppen, og da jeg duftede den I kan se på billederne til højre, fra Lancôme, måtte jeg købe den. Den er simpelhen så skøn. Har aldrig duftet så ren en duft, det er helt vildt – og det er noget jeg elsker. Den minder mig også om sommer, også er den kæmpestor, så der går lang tid før den er brugt op.

Jeg købte også den vildeste ansigtsmaske, jeg nogensinde har set og hørt om. Det er en lermaske, som er udvundet fra det døde hav, den blødgører og renser huden i dybden. Men lige denne maske er virkelig speciel fordi, når masken har siddet på huden i 7-8 min, fjerner man masken med den magnet, som I kan se ligger ovenpå æsken, på billede nr. 1.

Det er helt vildt at se, men den suger selve masken til sig. Magneten pakker du ind i lidt papir, og køre rundt i hovedet uden at ramme din hud, og på den måde tages masken af. Når hele masken er fjernet fra huden, ligger der en fin og tynd olie tilbage på hudens overflade, og den skal man derefter masserer ind i huden også er ens ansigts renset og plejet rigtig godt. Jeg prøvede den igår, og kan virkelig anbefale den, har aldrig haft så blød og strølende hud <3

Jeg skriver igen til Jer senere, da jeg har nogle nye sommerkøb fra ZARA jeg skal vise Jer <3 God dag!

5 kommentarer

 • Anonymous

  Kunne aldrig drømme om, at give 790 kr for en ansigtsmaske! :D Men fint at den virker for dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil du ikke lave et indlæg mere om masken når du har brugt den i lidt længere tid? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ville være nice hvis du lavede en video hvor man kan se dig tage masken på og af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ff6r att se vad man maskat kan man ockse5: * Hf6gerklicka pe5 lergemaskan, ve4lj Add Mask to Selection = Se5 markeras det du maskat.(Ta sedan bort markeringen med Ctrl + D, och fixa till det du missat). (Anders tips med Shift+Alt e4r se4kerligen vassare, men jag fe5r det inte att funka, har nog missff6rste5tt vad det e4r jag ska klicka pe5 ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En utveckling av det tpiset e4r att he5lla ned shift-alt och klicka.De5 fe5r du upp bilden med en quickmask se5 att du le4ttare kan se var du skall me5la.He5ll ner ”Alt” och klicka igen ff6r att e5terge5.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Happiness