Welcome to my room

For your hair, Kevin Murphy

Godaften sødeste piger, jeg ligger i sengen med en kop Pukka Night Tea, og vil lige om lidt ligge mig til at sove. Har brugt hele aftenen på at pakke, tage billeder og forberede mig til alle de indlæg jeg skal skrive før ferien, min kuffert som skal pakkes også tager jeg også på arbejde imorgen. Håber virkelig på at kunne nå alle de småting jeg lige nu mangler før ferien, så jeg kan slappe heeelt af – lige om lidt er det jo imorgen, iiih! :-)

Forleden dag måtte jeg simpelhen eje dette sæt fra Kevin Murphy, som er en masse forskellige hårprodukter, og dette sæt er SÅ fantastisk, fordi der er så mange forskellige produkter i, som alle har hver deres virkning i håret. Forresten er de jo perfekte rejsestørrelser og fylder ingenting i kufferten. Jeg kan virkelig mærke forskel på mit hår, og sepcielt ‘The Angel Rinse’ har gjort mit hår så blødt og glansfuldt – det er den lille lyserøde.

Alt i alt er jeg bare helt vildt glad for sættet, og glæder mig til at have prøvet alle produkterne, nu hvor jeg er så begejstret for de første jeg har prøvet. I kan købe dette sæt fra Kevin Murphy hos Copenhagen Hair, Sønder Boulevard 65, 1720 KBH V og besøge Copenhagen Hair’s facebookside lige her. Lige nu er sættet forresten sæt ned til 495,- og I sparer 661,- Har I nogle hårprodukter som I bare ikke kan leve uden?

7 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg håber, at du når videoen med vipperne, inden du rejser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline hvordan har du tørret dine hortensiaer og hvor kan man købe de der diamant lign ting der sidder i din Sengegavl og hvad koster de?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De er fra Panduro Hobby butikkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du bliver skuffet over Kevin Murphy produkterne.De dufter godt, ja.. Men de gør absolut intet for håret – trust me! Du vil ikke kunne mærke forskel – jeg var super skuffet, specielt når man tænker på prisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gjorde jeg desværre ikke – men måske kommer den hernede fra :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine hotensier, har jeg bare ladet udtørre – de bliver rigtig fine:) Diamanterne er rigtigt nok fra Panduro Hobby, der er en masse forskellige – kan ikke huske prisen, måske omkring de 30,- :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg ked af at høre – glæder mig til at prøve resten af produkterne:)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Welcome to my room